Line Falk Iversen

Rørvig


Autodedakt billedkunstner, f. 1973

Jeg har tegnet rigtigt meget igennem hele barndommen, som rigtig mange børn jo gør, når de har mulighed for det. Som 13 årig kom jeg på mit første rigtige tegnekursus, og dét var heldigt, for der opdagede jeg, hvor nemt man kan blive bedre til at tegne, når bare man får nogle fif, og øver og øver sig. Og det var heldigt, fordi jeg nåede at opdage dette, inden tegneriet blev lagt i skuffen, som man jo gør i de selvkritiske teenageår.
Siden er det blevet til rigtig mange både korte og længere tegne- og malekurser, på flere forskellige private skoler og højskoler. Indimellem afbrudt af lange pauser på flere år, hvor jeg ikke har tegnet overhovedet. Svært for mig at forstå hvorfor, for nu kan jeg jo slet ikke lade være, og sådan har det været i nogle år efterhånden :-)
Jeg har fundet hjem i mine motiver og min teknik, og mine billeder må tale for sig selv. Det har altid været meget svært at sætte ord på dem. Det ene billede fører til det næste, og jeg bliver aldrig færdig med at udvikle mig. Det er en livslang fantastisk rejse :-)